09.08.2009 19:34
Louskání ořechů
Vlašské ořechy půjdou snadno louskat,
když je přelijete vařící vodou a necháte je přikryté 20 minut stát.
Další rady
08.08.2009 21:59
Rozinky nepadnou na dno
Pokud rozinky padnou po zamíchání do těsta na dno, znamená to, že máte těsto příliš řídké.
Pomůže, když rozinky před vmícháním do těsta obalíme v mouce nebo moučkovém cukru.
To platí i o jiném ovoci.
Další rady pro vaření.
08.08.2009 21:58
Pokud rozinky padnou po zamíchání do těsta na dno, znamená to, že máte těsto příliš řídké. Pomůže, když rozinky před vmícháním do těsta obalíme v mouce nebo moučkovém cukru. To platí i o jiném ovoci.
06.08.2009 20:23
Těstoviny - ohřátí
Těstoviny lehce ohřejete, když je na okamžik ponoříme do vařící vody a scedíte.
06.08.2009 20:22
Těstoviny lehce ohřejete, když je na okamžik ponoříme do vařící vody a scedíte.
06.08.2009 20:21
Těstoviny lehce ohřejete, když je na okamžik ponoříme do vařící vody a scedíte.
06.08.2009 07:51
Pokud rády vykrajujete vánoční cukroví nebo jiné dobrůtky můžete si z těsta také vytvořit různé postavičky a zvířátka jako dekoraci do bytu, veškeré podklady a postupy naleznete zde.
05.08.2009 21:33
Moučníky s čokoládovou polevou krájejte teplým nožem,
aby na řezu zůstaly krásně hladké. Nůž do teplé vody namáčejte při každém zakrojení a otřete.
Další rady
05.08.2009 21:32
Moučníky s čokoládovou polevou krájejte teplým nožem, aby na řezu zůstaly krásně hladké. Nůž do teplé vody namáčejte při každém zakrojení a otřete.
05.08.2009 21:31
Moučníky s čokoládovou polevou krájejte teplým nožem, aby na řezu zůstaly krásně hladké. Nůž do teplé vody namáčejte při každém zakrojení a otřete.